Кожен має право на допомогу

03.02.2022

Торгівля людьми є надзвичайно глобальною та прибутковою злочинною індустрією в світі, це маштабна проблема і потрібно працювати на випередження цього явища-наголосила Сігеті-Шера Н.Ю, заступник сільського голови, координатор з питань здійснення заходів у сфері запобігання і протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та торгівлі людьми, яка координує реалізацію політики з протидії людьми на території Великодобронської територіальної громади. Тому дуже важливим завданням сьогодення є підвищення поінформованості громадськості про цю глобальну проблему, заохочення людей активно допомагати і протидіяти цьому злочину. У цьому напрямку зокрема проводяться роз’яснювальні заходи для населення, консультування громадян.

Великодобронська територіальна громада 25.01.2022 року підписала меморандум про співпрацю з Закарпатською громадською жіночою організацією «Веста» (голова –Сабадош Інна Василівна) з метою встановлення засад співробітництва, взаємодії у протидії торгівлі людьми та забезпечення доступу осіб, які постраждали від торгівлі людьми, допомоги та захисту.

Закарпатська громадська жіноча організація «Веста» готова всебічно сприяти громадам у протидії торгівлі людьми, надати методичну чи методологічну допомогу, консультацію, аби вчасно реагувати на виклики населення.

Тисячі українців стають жертвами ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ. Це явище, яке порушує права людини, принижує її честь та гідність. Державні, міжнародні та громадські організації об’єдналися, щоб кожен з постраждалих міг абсолютно безкоштовно і конфіденційно отримати допомогу.

Поділитися: