1 пленарне засідання

Порядок денний
перше пленарне засідання сьомої сесії
Великодобронської сільської ради VIII скликання
21.05.2021 р.
15:00 (к. ч.)

Протокол

Проекти

148 Про затвердження Положення про порядок та умови надання платних соціальних послуг Центром надання соціальних послуг Великодобронської сільської ради, та тарифів на платні соціальні послуги.
149 Про прийняття нежитлової будівлі з належними до неї господарськими будівлями та спорудами у комунальну власність Великодобронської сільської ради та затвердження актів приймання-передачі майна.
150 Про внесення змін до рішення сільської ради від 23 грудня 2020 року №33 «Про бюджет Великодобронської сільської територіальної громади на 2021 рік із змінами.
151 Про створення спільної комісії прийому-передачі майна АЗПСМ с. Велика Добронь, с. Мала Добронь на баланс Великодобронської сільської ради з балансу КНП «ЦПСМД Ужгородського району».
152 Про створення спільної комісії прийому-передачі майна КНП «Ужгородської районної клінічної лікарні Ужгородської районної ради Закарпатської області» на баланс Великодобронської сільської ради з балансу Ужгородської районної ради.
153 Про внесення змін до структури виконавчих органів Великодобронської сільської ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів.
154 Про затвердження Положення про основні засади управління об'єктами спільної комунальної власності територіальної громади сіл Великодобронської сільської ради.
155 Про затвердження Положення про оренду комунального майна Великодобронської сільської ради та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна.
156 Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за оренду майна комунальної власності та пропозиції її розподілу Великодобронської сільської ради.
157 Про включення об'єкту до Переліку першого типу для передачі а оренду майна комунальної власності.
158 Про затвердження типового договору оренди комунального майна Великодобронської сільської ради.
159 Про затвердження Положення про порядок передачі майна, що є комунальною власністю Великодобронської територіальної громади, підприємствам, установам, організаціям на правах господаського відання або оперативного управління.
160 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності яка підлягає продажу на земельних торгах у формі аукціону.
161 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту Чомонин.
162 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель в с. Мала Добронь.
163 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель в с. Велика Добронь.
164 Про розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель.
165 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
166 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж в натурі земельної ділнки Байус Ч.Г.
167 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж в натурі земельної ділянки та передачу у власність гр. Сані М В.Й.
168 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж в натурі земельної ділянки та передачу у власність гр. Біров В.Е.
169 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Раті А. Й. У власність.
170 Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність.
171 Про затвердження детального плану території земельної ділянки Сігеті Л.Т.
172 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж в натурі земельної ділянки.
173 Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність.
не прий. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність.
не прий. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність.
174 Про укладання договору оренди земельної ділянки з Левринц Ф.Ф.
175 Про включення земельних ділянок до переліку земельних ділянок право власності на які виставляються на земельні торги окремими лотами.

Поділитися: