ТЕХНІЧНЕ ЗАВДАННЯ: «Будівництво поля для міні футболу на стадіоні в с. Велика Добронь»

01.11.2023

«Будівництво поля для міні футболу на стадіоні в с. Велика Добронь»

( ДК 021:2015: 45000000-7 — Будівельні роботи та поточний ремонт)

У разі, якщо технічне завдання (технічні специфікації) містять посилання на конкретні марку чи виробника або на конкретний процес, що характеризує продукт чи послугу певного субєкта господарювання, чи на торгові марки, патенти, типи або конкретне місце походження чи спосіб виробництва – читати «або еквівалент». В разі наявності в технічному завданні (технічній специфікації) посилання на конкретну торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника, таке посилання обґрунтоване тим, що технічна специфікація сформована з відомостей обсягів робіт, які є частиною проектно-кошторисної документації, яка розроблена проектною організацією, яка має відповідні знання та компетенцію, та затверджена експертним звітом.

Основні технічні характеристики:

Найменування робіт: «Будівництво поля для міні футболу на стадіоні в с. Велика Добронь»

Кількість: 1 робота відповідно до договірної ціни.

Клас наслідків (відповідальності) об’єктів – СС1.

Роботи та матеріальні ресурси, що використовуються для їх виконання, повинні відповідати вимогам чинного законодавства, державних будівельних норм, інших нормативно-правових актів і нормативних документів у галузі будівництва, проектній документації та умовам Договору.

Підрядник повинен забезпечити в ході робіт виконання на будівельному майданчику необхідних заходів по техніці безпеки, охорони довкілля, правил пожежної безпеки.

Субпідрядні організації, при необхідності їх залучення для виконання робіт, обов’язково погоджуються підрядником із замовником.

Приймання-передача виконаних робіт (Об'єкта будівництва) проводиться, відповідно до чинних нормативних актів, які підтверджуватимуть прийняття закінченого об'єкту в експлуатацію.

Передача виконаних робіт (Об’єкта будівництва) підрядником і приймання їх Замовником оформлюється актом про виконані роботи (№ КБ-2в “Акт приймання виконаних будівельних робіт”, № КБ-3 “Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати”) з обов’язковим попереднім оформленням виконавчої технічної документації, актів на закриття прихованих робіт (за наявності таких), тощо.

Підрядник гарантує якість закінчених робіт і змонтованих конструкцій, досягнення показників, визначених у проектній документації, та можливість їх експлуатації Об'єкта будівництва протягом гарантійного строку.

Гарантійний строк експлуатації Об’єкта будівництва становить не менше 10-ти років від дня його прийняття Замовником. Початком гарантійного строку вважається день, наступний після дня підписання Акту про приймання-передачі Об’єкта будівництва.

Гарантійний строк продовжується на час, протягом якого Об’єкт не міг експлуатуватися внаслідок недоліків, які виникли з вини підрядника.

Учасник закупівлі має право подати пропозиції, що містять матеріали та обладнання відмінні від зазначеного в технічний специфікації, в разі якщо ці матеріали та обладнання по своїм технічним та експлуатаційним характеристикам відповідають зазначеним в специфікації.

Учасник у складі пропозиції повинен надати лист-згоду з умовами технічного завдання, скріплений підписом та печаткою(в разі застосування) Учасника, а також заповнене Технічне завдання (Додаток 3 до Тендерної документації), скріплене підписом та печаткою (в разі застосування) Учасника, як гарантія дотримання всіх вимог Учасником при виконанні робіт.

Ч.ч.

Найменування робіт і витрат

Одиниця

виміру

Кількість

Примітка

1

2

3

4

5

1

Поле для міні-футболу

Розробка ґрунту вручну в траншеях глибиною до 2 м без

кріплень з укосами, група ґрунтів 2

м3

41,09

2

Улаштування основи під фундаменти щебеневої

м3

7,83

3

Улаштування основи під фундаменти піщаної

м3

3,92

4

Виготовлення арматурних каркасів при улаштуванні буроін'єкційних паль

т

0,37976

5

Улаштування залізобетонних підпірних стін і стін

підвалів висотою до 3 м, товщиною до 300 мм

м3

29,34

6

Засипка вручну траншей, пазух котлованів і ям, група

ґрунтів 2

м3

11,75

7

Монтаж захисної огорожі

т

2,62354

8

Улаштування вирівнювальних шарів основи із гранітного

відсіву

м3

36,96

9

Улаштування покриття з синтетичної трави

м2

924

10

Засипання покриття з синтетичної трави гумовим

гранулятом, товщина засипання 10 мм

м2

924

11

Засипання покриття з синтетичної трави кварцевим

піском, товщина засипання 10 мм

м2

924

12

Улаштування покриття з синтетичної трави (нанесення

горизонтальної розмітки, при ширині лінії 100 мм)

Освітлення поля

м2

19,9

13

Установлення світильників з люмінесцентними лампами

шт

12

Виконання робіт, які є предметом закупівлі, не повинно завдавати шкоди навколишньому середовищу та має передбачати заходи із захисту довкілля під час виконання робіт, що підтверджуються учасником процедури закупівлі, а також учасником під час виконання робіт будуть застосовуватись необхідні заходи із захисту довкілля.

Учасники для більш ефективної підготовки тендерної пропозиції повинні в період звернення за роз’ясненнями відвідати об’єкт на якому будуть виконані роботи і скласти та надати в складі тендерної пропозиції Акт обстеження об’єкта, завірену представником Замовника та представником від Учасника. Витрати на відвідування об’єкту несе учасник із власних коштів і вони не можуть бути предметом оскарження чи відшкодування. Можливість обстеження об’єкта, на якому виконуватимуться роботи, надається Замовником в робочий час відповідно до графіку роботи.

Технічні і якісні характеристики синтетичного покриття штучна трава футбольного поля:

Технічні характеристики

Вимоги замовника

Пропозиція Учасника

Вимоги до покриття

Тафтингове покриття двоколірне зелене

Метод нанесення ворсу

Тафтинг, відстань між пучками не більше 5/8” або 15,875 мм

Склад ворсу

Монофіламента нитка, не менше Dtex 12000, 100% поліпропілен,

Товщина ворсу(загальна), мікрон

Не менш 380

Ширина ворсу, мм.

Не менше 1,3

Висота ворсу , мм.

Не менше 40 mm

Вага ворсу, грам/м. кв.

Не менше 1.101

Водопроникність мм/год.

Не менше 500

Загальна вага, г /м2

Не менше 2.220

Склад вторинної підкладки

SBR латекс

Склад первинної підкладки

100% Поліпропілен

Кольоростійкість до стирання, ступінь

Не менше 4

Кількість ворсинок в м2

Не менше 98.260

Кількість стібків на м2

Не менше 8.189

В складі пропозиції учасник надає:

  • опис технічних та якісних характеристик згідно таблиці, що пропонується учасником, з урахуванням вимог замовника з наданням підтверджуючих документів виробника (буклетів, брошур та інших документів що підтверджують відповідність технічних характеристик штучної трави);
  • оригінал або копію висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи на штучну траву;
  • оригінал або копію висновку (висновків) державної санітарно-епідеміологічної експертизи на клей для склеювання штучної трави;
  • оригінал або копію висновку (висновків) державної санітарно-епідеміологічної експертизи на з’єднувальну стрічку;
  • сертифікат ITF (International Tennis Federation) 5 FAST та 4 – MEDIUM FAST на запропоноване штучне покриття.

Учасник повинен виконати роботи, якість яких відповідає умовам чинного законодавства, нормативно-технічним актам з дотриманням вимог санітарних норм та охорони навколишнього середовища.

Будь-які посилання на конкретні торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника у цій документації слід читати з виразом “або еквівалент”.

Загальна кошторисна вартість роботи згідно проектно-кошторисної документації проекту становить 1 845 013 грн.

Поділитися: