ТЕХНІЧНЕ ЗАВДАННЯ

15.11.2023

Очищення придорожніх кюветів з метою захисту від підтоплень та заболочення особистих селянських господарств на території Великодобронської ОТГ

(Код ДК 021:2015: 90640000-5 - Послуги з очищення та спорожнення стічних канав)

У разі, якщо технічне завдання (технічні специфікації) містять посилання на конкретні марку чи виробника або на конкретний процес, що характеризує продукт чи послугу певного субєкта господарювання, чи на торгові марки, патенти, типи або конкретне місце походження чи спосіб виробництва – читати «або еквівалент». В разі наявності в технічному завданні (технічній специфікації) посилання на конкретну торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника, таке посилання обґрунтоване тим, що технічна специфікація сформована з відомостей обсягів робіт, які є частиною проектно-кошторисної документації, яка розроблена проектною організацією, яка має відповідні знання та компетенцію, та затверджена експертним звітом.

Основні технічні характеристики:

Найменування послуг: Очищення придорожніх кюветів з метою захисту від підтоплень та заболочення особистих селянських господарств на території Великодобронської ОТГ.

Кількість: 1 послуга.

Роботи та матеріальні ресурси, що використовуються для їх виконання, повинні відповідати вимогам чинного законодавства, державних будівельних норм, інших нормативно-правових актів і нормативних документів у галузі будівництва, проектній документації та умовам Договору.

Підрядник повинен забезпечити в ході робіт виконання на будівельному майданчику необхідних заходів по техніці безпеки, охорони довкілля, правил пожежної безпеки.

Субпідрядні організації, при необхідності їх залучення для виконання робіт, обов’язково погоджуються підрядником із замовником.

Приймання-передача виконаних робіт (Об'єкта будівництва) проводиться, відповідно до чинних нормативних актів, які підтверджуватимуть прийняття закінченого об'єкту в експлуатацію.

Передача виконаних робіт (Об’єкта будівництва) підрядником і приймання їх Замовником оформлюється актом про виконані роботи (№ КБ-2в “Акт приймання виконаних будівельних робіт”, № КБ-3 “Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати”) з обов’язковим попереднім оформленням виконавчої технічної документації, актів на закриття прихованих робіт (за наявності таких), тощо.

Учасник закупівлі має право подати пропозиції, що містять матеріали та обладнання відмінні від зазначеного в технічний специфікації, в разі якщо ці матеріали та обладнання по своїм технічним та експлуатаційним характеристикам відповідають зазначеним в специфікації.

Учасник у складі пропозиції повинен надати лист-згоду з умовами технічного завдання, скріплений підписом та печаткою(в разі застосування) Учасника, а також заповнене Технічне завдання (Додаток 3 до Тендерної документації), скріплене підписом та печаткою (в разі застосування) Учасника, як гарантія дотримання всіх вимог Учасником при наданні послуг.

Технічне завдання вкладене окремим файлом : Дефектний акт.pdf

Надання послуг, які є предметом закупівлі, не повинно завдавати шкоди навколишньому середовищу та має передбачати заходи із захисту довкілля під час виконання робіт, що підтверджуються учасником процедури закупівлі, а також учасником під час надання послуг будуть застосовуватись необхідні заходи із захисту довкілля.

Учасники для більш ефективної підготовки тендерної пропозиції повинні в період звернення за роз’ясненнями відвідати об’єкт на якому будуть надані послуги і скласти та надати в складі тендерної пропозиції Акт обстеження об’єкта, завірену представником Замовника та представником від Учасника. Витрати на відвідування об’єкту несе учасник із власних коштів і вони не можуть бути предметом оскарження чи відшкодування. Можливість обстеження об’єкта, на якому виконуватимуться роботи, надається Замовником в робочий час відповідно до графіку роботи.

Учасник повинен виконати роботи, якість яких відповідає умовам чинного законодавства, нормативно-технічним актам з дотриманням вимог санітарних норм та охорони навколишнього середовища.

Будь-які посилання на конкретні торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника у цій документації слід читати з виразом “або еквівалент”.

Загальна кошторисна вартість проектно-кошторисної документації проекту становить

897 266 грн

Поділитися: